De sponsoren van het Indrukwekkend Dubbeltoernooi.


Indrukwekkend 

Een alles-in-één reclamebureau waar je voor alles aan kunt kloppen dat met (online) marketing te maken heeft. Maar dat doen ze niet alleen. Samen met hun klanten komen ze tot een duidelijk beeld van het merk en de uitdaging die ze samen aangaan. Zo ontstaat een campagne die menselijk, helder, maar vooral relevant is. Het blijven namelijk toch nog gewoon nuchtere Noord-Hollanders.

 

Het bureau ontwikkelt creatieve online marketing campagnes, schrijft content op basis van zoekmachine optimalisatie, levert professioneel drukwerk en bouwt technisch sterke WordPress websites. En daarbij nemen zij ook nog even de hosting op zich. Maar ze zijn ook experts in leuke promotionele artikelen, belettering van je bedrijfspand of auto, logo of huisstijl ontwerpen of spetterende Facebookcampagnes. Ze draaien hun handen er niet voor om!

 

Meer weten? Bel ze even! 

Indrukwekkend | 072 - 562 5482 | http://www.indrukwekkend.nl | info@indrukwekkend.nl 


Silani BV

 

In een goed onderhouden woning is het veilig en onbezorgd wonen.

Periodiek onderhoud is daar voor nodig, schilderwerk, behangen en schoonmaken zijn de meest populaire klussen in en om de woning.

Toch is er veel meer nodig om veilig en onbezorgd te kunnen blijven wonen.

 

Het is heel gewoon dat er warm en koud water uit de kraan komt, dat er stroom op een stopcontact staat zodat de televisie het doet, het mobieltje opgeladen wordt en dat de wekker af gaat als we naar ons werk moeten. Dat er gas is om mee te kunnen koken en de centrale verwarming te laten werken zodat het behaaglijk in huis is.

 

Om dit goed en veilig te laten functioneren is onderhoud noodzakelijk en is het ook  zeker verstandig dit door professionals te laten doen.

Silani BV heeft deze professionals.

 

Ervaring in onderhoud en renovatie is in eigen beheer: timmerwerk, installatiewerk, wand en vloer afwerking, aanleg en onderhoud tuinen, kortom alles in een keer!

 

Voor meer informatie kijk je op www.silani.nl

 


Slokker

 

Vanuit hun vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren zij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker is Slokker Bouwgroep niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedopgaves. 

Door hun platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort en staan ze dicht bij de klant. Dat betekent dat er snel geschakeld kan worden. Bovendien is binnen de Slokker Groep alle expertise op vastgoedgebied aanwezig.  En die zetten ze heel graag in. Een onafhankelijke, krachtige financiële positie maakt Slokker een betrouwbare partner.

Voor meer informatie over Slokker ga je naar https://slokker.com/nl/

 

Braas en Partners B.V. 
 

Braas & Partners heeft al bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector. Zij weten inmiddels wat de klant wil en met het deskundige team kunnen zij u met al uw vragen helpen. Wat ze vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij Braas en Partners. 

 

Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Zij bemiddelen, adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening:

 

• Verzekeringen (particulier en zakelijk)

• Hypotheekadvisering

• Sparen en beleggen (vermogensbeheer) RegioBank

• Financiële planning en pensioenopbouw

• Risicobeheer

• Schadeafhandeling

• Makelaardij

 

Ze komen zelfs bij u thuis of bij uw bedrijf langs. Dat is de service waar wij zij staan! 


Kingma Makelaars

 

Hét makelaarskantoor in Hoorn waar uitgesproken professionals, onder leiding van beëdigd makelaar/taxateur Lars Kingma, de woningmarkt op een nieuwe, ándere manier benaderen. Verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'. Qua service, creatieve oplossingen én prijs.

 

Zij hanteren geen percentages. U weet daarom altijd exact waar u aan toe bent. Een woning verkopen of aankopen vraagt deskundigheid en ervaring. Bij KINGMA MAKELAARS kennen we de woningmarkt, zijn we goed opgeleid en beheersen we het vak tot in de puntjes. Voor meer informatie ga je naar www.kingmamakelaars.nl