De sponsoren van het Indrukwekkend Dubbeltoernooi.


Indrukwekkend 

Een alles-in-één reclamebureau waar je voor alles aan kunt kloppen dat met (online) marketing te maken heeft. Maar dat doen ze niet alleen. Samen met hun klanten komen ze tot een duidelijk beeld van het merk en de uitdaging die ze samen aangaan. Zo ontstaat een campagne die menselijk, helder, maar vooral relevant is. Het blijven namelijk toch nog gewoon nuchtere Noord-Hollanders.

 

Het bureau ontwikkelt creatieve online marketing campagnes, schrijft content op basis van zoekmachine optimalisatie, levert professioneel drukwerk en bouwt technisch sterke WordPress websites. En daarbij nemen zij ook nog even de hosting op zich. Maar ze zijn ook experts in leuke promotionele artikelen, belettering van je bedrijfspand of auto, logo of huisstijl ontwerpen of spetterende Facebookcampagnes. Ze draaien hun handen er niet voor om!

 

Meer weten? Bel ze even! 

Indrukwekkend | 072 - 562 5482 | http://www.indrukwekkend.nl | info@indrukwekkend.nl 


Sense Keukens

 

Professionals met een passie voor keukens. De ontwerpers van Sense Keukens combineren hun ervaring en expertise met een flinke dosis enthousiasme. Ontwerpers met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en klantvriendelijkheid. Sense Keukens is zoveel meer dan een mooie keukenzaak. Sense Keukens is een zaak met smaak. Letterlijk én figuurlijk. In hun sfeervolle kookstudio bent u van harte welkom om nog even rustig na te genieten van de indrukken, die u zojuist heeft opgedaan. Dit onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke espresso of cappuccino. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier voor de website.


VBD computers

 

De ICT Specialist bij u in de buurt!

VDB Computers bij uitstek geschikt om u van uw computer problemen af te helpen. VDB Computers is gevestigd in De Goorn/Avenhorn en heeft een werkgebied van heel Noord Holland. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u ondersteunen en leveren van computers, Laptops, Tables, Smartphone, VoIP Telefonie,Cloud diensten, Systeembeheer,Reparatie en onderhoud.

 

VDB Computers heeft een mooie winkel gevestigd aan de Vlakdissel 9, 1648 HJ in De Goorn. Om de website te bekijken klik hier.


Kingma Makelaars

 

Hét makelaarskantoor in Hoorn waar uitgesproken professionals, onder leiding van beëdigd makelaar/taxateur Lars Kingma, de woningmarkt op een nieuwe, ándere manier benaderen. Verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'. Qua service, creatieve oplossingen én prijs.

 

Zij hanteren geen percentages. U weet daarom altijd exact waar u aan toe bent. Een woning verkopen of aankopen vraagt deskundigheid en ervaring. Bij KINGMA MAKELAARS kennen we de woningmarkt, zijn we goed opgeleid en beheersen we het vak tot in de puntjes. Voor meer informatie ga je naar www.kingmamakelaars.nl

 


 

Carwash Hoorn

 

In de voorwas besteden ze bij Carwash Hoorn uitgebreid aandacht aan die plekken op uw auto waar de wasborstels lastig bijkomen. Hierdoor is de waskwaliteit en daarmee de schoonheid van uw auto veel beter dan bij andere wasstraten.

Met hun 50 meter lange tunnel is het ze een genoegen uw auto te mogen wassen. Het resultaat is dan ook oogverblindend. Uiteraard wassen zij met textiel, dus geen krassen tijdens het wassen. Naast de wasinstallatie, kunt u ook terecht in de gratis overdekte stofzuigerhal met plek voor maar liefst 20 voertuigen. Wij zien u graag bij ons in de wasstraat.

https://vanzijlcarwashbv.nl/hoorn/

Braas en Partners B.V. 
 

Braas & Partners heeft al bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector. Zij weten inmiddels wat de klant wil en met het deskundige team kunnen zij u met al uw vragen helpen. Wat ze vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij Braas en Partners. 

 

Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Zij bemiddelen, adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening:

 

• Verzekeringen (particulier en zakelijk)

• Hypotheekadvisering

• Sparen en beleggen (vermogensbeheer) RegioBank

• Financiële planning en pensioenopbouw

• Risicobeheer

• Schadeafhandeling

• Makelaardij

 

Ze komen zelfs bij u thuis of bij uw bedrijf langs. Dat is de service waar wij zij staan! 


Silani BV

 

In een goed onderhouden woning is het veilig en onbezorgd wonen.

Periodiek onderhoud is daar voor nodig, schilderwerk, behangen en schoonmaken zijn de meest populaire klussen in en om de woning.

Toch is er veel meer nodig om veilig en onbezorgd te kunnen blijven wonen.

 

Het is heel gewoon dat er warm en koud water uit de kraan komt, dat er stroom op een stopcontact staat zodat de televisie het doet, het mobieltje opgeladen wordt en dat de wekker af gaat als we naar ons werk moeten. Dat er gas is om mee te kunnen koken en de centrale verwarming te laten werken zodat het behaaglijk in huis is.

 

Om dit goed en veilig te laten functioneren is onderhoud noodzakelijk en is het ook  zeker verstandig dit door professionals te laten doen.

Silani BV heeft deze professionals.

 

Ervaring in onderhoud en renovatie is in eigen beheer: timmerwerk, installatiewerk, wand en vloer afwerking, aanleg en onderhoud tuinen, kortom alles in een keer!

 

Voor meer informatie kijk je op www.silani.nl

 


Omnyacc Accountants & Adviseurs

 

Op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Heerhugowaard? Bij Omnyacc in Heerhugowaard vind je jong talent en ervaren vakspecialisten. Zij zijn niet een standaard accountant, fiscalist of estate planner, maar veel meer de sparringpartner die jouw bedrijf op een zo breed mogelijk vlak vooruit helpt. Die focus zit er bij het hele team goed in en zij zijn dan ook trots op de passie die het hele team heeft. Ze laten je dit graag zelf ervaren. De koffie staat voor je klaar in Heerhugowaard. Voor meer informatie over hun vestiging in Heerhugowaard ga je naar: https://omnyacc.nl/accountantskantoor-heerhugowaard