De sponsoren van het Indrukwekkend Dubbeltoernooi.

Zonder sponsoren is er geen tennistoernooi. De gehele commissie bestaat uit vrijwilligers die zich ieder jaar weer inzetten om er een geweldig toernooi van te maken. Maar er is, helaas, ook geld nodig om alles te faciliteren. Wij durven wel te zeggen dat we de meest trouwe sponsoren hebben. De meerderheid van onze sponsoren steunt ons al vanaf het eerste jaar van het Indrukwekkend dubbeltoernooi. En, net zoals we ernaar streven iets speciaals neer te zetten voor onze deelnemers, doen we dat ook voor onze sponsoren. Geen 2 sponsoren die hetzelfde doen. Een sponsor krijgt bij ons exclusiviteit en voldoende exposure om zijn merk of bedrijf te promoten. En onze sponsoren zijn allemaal lokale bedrijven. Grote kans dat onze deelnemers al eens hebben gehoord van een sponsor of iemand die werkt bij een sponsor. Ideaal!!! 

Grote dank dus aan de sponsoren die wij hieronder benoemen. 


Onze hoofdsponsor

Indrukwekkend 

Een alles-in-één reclamebureau waar je voor alles aan kunt kloppen dat met (online) marketing te maken heeft. Maar dat doen ze niet alleen. Samen met hun klanten komen ze tot een duidelijk beeld van het merk en de uitdaging die ze samen aangaan. Zo ontstaat een campagne die menselijk, helder, maar vooral relevant is. Het blijven namelijk toch nog gewoon nuchtere Noord-Hollanders.

 

Het bureau ontwikkelt creatieve online marketing campagnes, schrijft content op basis van zoekmachine optimalisatie, levert professioneel drukwerk en bouwt technisch sterke WordPress websites. En daarbij nemen zij ook nog even de hosting op zich. Maar ze zijn ook experts in leuke promotionele artikelen, belettering van je bedrijfspand of auto, logo of huisstijl ontwerpen of spetterende Facebookcampagnes. Ze draaien hun handen er niet voor om!

 

Meer weten? Bel ze even! 

Indrukwekkend | 072 - 562 5482 | http://www.indrukwekkend.nl | info@indrukwekkend.nl 


Onze goud sponsoren

Sense Keukens

 

Professionals met een passie voor keukens. De ontwerpers van Sense Keukens combineren hun ervaring en expertise met een flinke dosis enthousiasme. Ontwerpers met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en klantvriendelijkheid. Sense Keukens is zoveel meer dan een mooie keukenzaak. Sense Keukens is een zaak met smaak. Letterlijk én figuurlijk. In hun sfeervolle kookstudio bent u van harte welkom om nog even rustig na te genieten van de indrukken, die u zojuist heeft opgedaan. Dit onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke espresso of cappuccino. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier voor de website.


VBD computers

 

De ICT Specialist bij u in de buurt!

VDB Computers bij uitstek geschikt om u van uw computer problemen af te helpen. VDB Computers is gevestigd in De Goorn/Avenhorn en heeft een werkgebied van heel Noord Holland. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u ondersteunen en leveren van computers, Laptops, Tables, Smartphone, VoIP Telefonie,Cloud diensten, Systeembeheer,Reparatie en onderhoud.

 

VDB Computers heeft een mooie winkel gevestigd aan de Vlakdissel 9, 1648 HJ in De Goorn. Om de website te bekijken klik hier.


Kingma Makelaars

 

Hét makelaarskantoor in Hoorn waar uitgesproken professionals, onder leiding van beëdigd makelaar/taxateur Lars Kingma, de woningmarkt op een nieuwe, ándere manier benaderen. Verrassend, lekker duidelijk en afgestemd op verschillende 'smaken'. Qua service, creatieve oplossingen én prijs.

 

Zij hanteren geen percentages. U weet daarom altijd exact waar u aan toe bent. Een woning verkopen of aankopen vraagt deskundigheid en ervaring. Bij KINGMA MAKELAARS kennen we de woningmarkt, zijn we goed opgeleid en beheersen we het vak tot in de puntjes. Voor meer informatie ga je naar www.kingmamakelaars.nl

 


 

Stam vloeren

 

Uw specialist in alle soorten gietvloeren. Stamvloeren heeft, onder leiding van Joris Stam, al ruim 10 jaar ervaring in het leggen van allerlei soorten vloeren. Stamvloeren is een kleine organisatie en staat klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Stamvloeren helpt je graag met een advies op maat. Je ontvangt altijd een eerlijk antwoord en zal het ook van ons horen als dingen helaas niet kunnen.

Je kunt bij Joris en zijn team terecht voor:

 

Epoxy vloeren

Cementgebonden betoonlook vloeren

Metallic gietvloeren

Microcement (beton) Ciré vloeren en wanden

Egaliseren

Ook kun je bij stamvloeren terecht voor de renovatie van je huidige kunststof of cementgebonden vloer.

Meer informatie op: https://stamvloeren.nl

Braas en Partners B.V. 
 

Braas & Partners heeft al bijna 20 jaar ervaring in de financiële sector. Zij weten inmiddels wat de klant wil en met het deskundige team kunnen zij u met al uw vragen helpen. Wat ze vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij Braas en Partners. 

 

Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Zij bemiddelen, adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening:

 

• Verzekeringen (particulier en zakelijk)

• Hypotheekadvisering

• Sparen en beleggen (vermogensbeheer) RegioBank

• Financiële planning en pensioenopbouw

• Risicobeheer

• Schadeafhandeling

• Makelaardij

 

Ze komen zelfs bij u thuis of bij uw bedrijf langs. Dat is de service waar wij zij staan! 


Omnyacc Accountants & Adviseurs

 

Op zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Heerhugowaard? Bij Omnyacc in Heerhugowaard vind je jong talent en ervaren vakspecialisten. Zij zijn niet een standaard accountant, fiscalist of estate planner, maar veel meer de sparringpartner die jouw bedrijf op een zo breed mogelijk vlak vooruit helpt. Die focus zit er bij het hele team goed in en zij zijn dan ook trots op de passie die het hele team heeft. Ze laten je dit graag zelf ervaren. De koffie staat voor je klaar in Heerhugowaard. Voor meer informatie over hun vestiging in Heerhugowaard ga je naar: https://omnyacc.nl/accountantskantoor-heerhugowaard

 


 

Carwash Hoorn

 

In de voorwas besteden ze bij Carwash Hoorn uitgebreid aandacht aan die plekken op uw auto waar de wasborstels lastig bijkomen. Hierdoor is de waskwaliteit en daarmee de schoonheid van uw auto veel beter dan bij andere wasstraten.

Met hun 50 meter lange tunnel is het ze een genoegen uw auto te mogen wassen. Het resultaat is dan ook oogverblindend. Uiteraard wassen zij met textiel, dus geen krassen tijdens het wassen. Naast de wasinstallatie, kunt u ook terecht in de gratis overdekte stofzuigerhal met plek voor maar liefst 20 voertuigen. Wij zien u graag bij ons in de wasstraat.

https://vanzijlcarwashbv.nl/hoorn/


Pica Tegels

 

Pica Tegels is de tegel specialist van West-Friesland. Voor al u tegelwerk en specialistische persoonlijke wensen. Meer dan 20 jaar ervaring en eigen tegelzetters die al u wensen kunnen realiseren. Neem vandaag nog contact met ze op via de website van picategels

 Onze zilver sponsoren

Onze brons sponsoren